{{viewModel.Item.ShortDetail3}}

{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Volba balení"}}

{{cat.Title}}

Cena: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Jednorázový nákup
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}
Již brzy!

Proč si jej zamilujete

  • Hledáte přírodní způsob, jak zvýšit svou energii a podpořit svou duševní výkonnost? Díky našemu produktu Amare EDGE už dál hledat nemusíte! Amare EDGE s kyselinou pantothenovou, známou také jako vitamin B5, je základní živinou, která hraje klíčovou roli při udržování našeho celkového zdraví a pohody.

Co je to

  • Amare EDGE je dokonalým doplněk stravy pro celkovou pohodu. Tento produkt je plný silných ingrediencí, jako jsou listy manga, plody liči, plody palmy a kyselina pantothenová, a je navržen tak zvyšoval vaši hladinu energie, snižoval únavu a podporoval celkovou pohodu.

Jak to funguje?

  • Kyselina pantothenová přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. Pomáhá tedy našemu tělu přeměnit přijímanou potravu na energii a dodává nám palivo, které potřebujeme k tomu, abychom zvládli náročné dny. Ať už jste pracovně vytížený profesionál, student nebo rodič, který je stále v pohybu, náš produkt Amare EDGE vám pomůže zachovat si energii a soustředěnost.

Veganský produkt

Cologne List

Bez laktózy

Bez konzervačních látek

Informační materiály ke stažení
Použití a složení produktu

DOPORUČENÉ POUŽITÍ: Při použití jako doplňku stravy pro dospělé smíchejte jednu dávku (1 odměrka má cca 3,45 g) s 300 ml vody a vypijte.

UPOZORNĚNÍ: Nepřekračujte stanovené doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Výrobek není vhodný pro děti. Pokud jste těhotná, kojíte, máte vážné zdravotní obtíže nebo užíváte nějaké léky na předpis, poraďte se před použitím tohoto produktu se svým lékařem.

Kyselina pantothenová přispívá k normálnímu energetickému metabolismu

Kyselina pantothenová přispívá k normální mentální činnosti

Kyselina pantothenová přispívá k normální syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitaminu D a některých neurotransmiterů

Kyselina pantothenová přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání

Tyto informace se opírají o vědecký výzkum určitých složek obsažených v produktech Amare. Žádná ze studií nezkoumala konkrétně výrobek Amare a výsledky těchto studií nemusí nutně souviset s žádným výrobkem Amare. Produkty Amare nejsou určeny k diagnostice, léčbě, prevenci ani zmírnění žádné nemoci ani zdravotního problému.

Tyto informace se opírají o vědecký výzkum určitých složek obsažených v produktech Amare. Žádná ze studií nezkoumala konkrétně výrobek Amare a výsledky těchto studií nemusí nutně souviset s žádným výrobkem Amare. Produkty Amare nejsou určeny k diagnostice, léčbě, prevenci ani zmírnění žádné nemoci ani zdravotního problému