{{viewModel.Item.ShortDetail3}}

{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Volba balení"}}

{{cat.Title}}

Cena: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Jednorázový nákup
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}
Již brzy!

Proč si jej zamilujete

  • Jednou z klíčových složek přípravku Amare MentaBiotics je hořčík, který hraje v našem těle klíčovou roli. Tento minerál přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a pomáhá vám cítit se plní energie a připraveni na celý den.

Co je to

  • Jednou z klíčových složek přípravku Amare MentaBiotics je hořčík. Amare MentaBiotics obsahuje také směs přírodních extraktů, včetně extraktu ze zeleného čaje, extraktu z artyčoku, extraktu z jablek ApplePhenon®, extraktu z kořene zázvoru, extraktu z hroznových jader a extraktu z kůry borovice přímořské a tři kultury bakterií – Bifidobacterium longum, Lactobacillus helveticus a Lactobacillus rhamnosus.

Jak to funguje?

  • Amare MentaBiotics je prvním produktem Amare se složením, které kombinuje bakteriální kultury, hořčík, rostlinné a rostlinné výtažky. Fyzická aktivita, vyvážená strava a zdravý trávicí systém mohou podpořit váš imunitní systém, jasnou mysl, množství energie a duševní pohodu.*

Veganský produkt

Cologne List

Bez laktózy

Bez konzervačních látek

Informační materiály ke stažení
Použití a složení produktu

DOPORUČENÉ POUŽITÍ: Při použití jako doplňku stravy pro dospělé smíchejte jednu dávku (1 odměrka má cca 7,4g) s 300 ml vody a vypijte.

UPOZORNĚNÍ: Nepřekračujte stanovené doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Výrobek není vhodný pro děti. Pokud jste těhotná, kojíte, máte vážné zdravotní obtíže nebo užíváte nějaké léky na předpis, poraďte se před použitím tohoto produktu se svým lékařem.

Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání

Hořčík přispívá k elektrolytické rovnováze

Hořčík přispívá k normálnímu energetickému metabolismu

Hořčík přispívá k normální činnosti nervové soustavy

Hořčík přispívá k normální psychické činnosti

Tyto informace se opírají o vědecký výzkum určitých složek obsažených v produktech Amare. Žádná ze studií nezkoumala konkrétně výrobek Amare a výsledky těchto studií nemusí nutně souviset s žádným výrobkem Amare. Produkty Amare nejsou určeny k diagnostice, léčbě, prevenci ani zmírnění žádné nemoci ani zdravotního problému.

Tyto informace se opírají o vědecký výzkum určitých složek obsažených v produktech Amare. Žádná ze studií nezkoumala konkrétně výrobek Amare a výsledky těchto studií nemusí nutně souviset s žádným výrobkem Amare. Produkty Amare nejsou určeny k diagnostice, léčbě, prevenci ani zmírnění žádné nemoci ani zdravotního problému