{{viewModel.Item.ShortDetail3}}

{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Volba balení"}}

{{cat.Title}}

Cena: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Jednorázový nákup
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}
Již brzy!

Proč si jej zamilujete

  • Chcete se rozloucit s pocitem ochablosti a únavy? Náš prípravek Energy+ posílí vaši fyzickou i duševní energii díky vitaminu C. Krome toho neobsahuje umelá barviva a konzervacní látky, takže je bezpecnou a zdravou volbou pro vaši každodenní potrebu energie.

Co je to

  • Prípravek Energy+ je peclive vyroben z vysoce kvalitních složek, které zajištují maximální sílu a úcinnost. Naše receptura neobsahuje umelá barviva ani konzervacní látky, takže je bezpecnou a zdravou volbou pro vaši energii.

Jak to funguje?

  • Tento doplnek stravy je plný silných složek, jako je malinový extrakt, extrakt z hroznových jader, kura borovice prímorské, ApplePhenon, extrakt z granátového jablka a vitamin C, které vám pomohou soustredit se a zajistí vám trvalý prísun energie.

Veganský produkt

Bez laktózy

Bez konzervacních látek

Cologne List

Informační materiály ke stažení
Použití a složení produktu

DOPORUCENÉ POUŽITÍ: Pri použití jako doplnku stravy pro dospelé smíchejte 1 dávku (1 odmerka o 5,7 g) s 300 ml vody a vypijte.

UPOZORNENÍ: Neprekracujte stanovené doporucené denní dávkování. Doplnky stravy nejsou náhradou pestré vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Výrobek není vhodný pro deti. Pokud jste tehotná, kojíte, máte vážné zdravotní obtíže nebo užíváte nejaké léky na predpis, poradte se pred použitím tohoto produktu se svým lékarem.

Vitamin C prispívá ke snížení míry únavy a vycerpání

Vitamin C prispívá k ochrane bunek pred oxidativním stresem

Vitamin C prispívá k normální psychické cinnosti

Vitamin C prispívá k normální cinnosti nervové soustavy

Tyto informace se opírají o vedecký výzkum urcitých složek obsažených v produktech Amare. Žádná ze studií nezkoumala konkrétne výrobek Amare a výsledky techto studií nemusí nutne souviset s žádným výrobkem Amare. Produkty Amare nejsou urceny k diagnostice, lécbe, prevenci ani zmírnení žádné nemoci ani zdravotního problému.

Tyto informace se opírají o vědecký výzkum určitých složek obsažených v produktech Amare. Žádná ze studií nezkoumala konkrétně výrobek Amare a výsledky těchto studií nemusí nutně souviset s žádným výrobkem Amare. Produkty Amare nejsou určeny k diagnostice, léčbě, prevenci ani zmírnění žádné nemoci ani zdravotního problému