Kent Wood

Provozní a finanční ředitel

Kent pracoval 30 let jako auditor a poradce a vedl jedny z největších a nejúspěšnějších společností působících v oblasti síťového marketingu. V průběhu let zaujímal pozici finančního ředitele, provozního ředitele, prezidenta, výkonného ředitele a předsedy představenstva. V roce 2019 nastoupil do společnosti Amare jako finanční ředitel.

Než začal pracovat v Amare, založil představenstva čtyř různých společností, investoval do nich a zároveň v nich pracoval. Tyto společnosti se zabývaly přímým prodejem a disponovaly různými produktovými řadami s kumulovanými celkovými tržbami přes 3 miliardy dolarů. V tomto odvětví vygenerovaly příjmy dosahující více než sto milionů dolarů a nesčetné rodiny po celém světě mohly díky vedlejšímu příjmu nezávislých distributorů z těchto výsledků profitovat. Kent byl oceněn v časopisu Utah Business Magazine jako jeden z „Forty Under 40“, což je projev uznání, kterého se každoročně dostane čtyřiceti nejvýznamnějším a nejúspěšnějším utažským podnikatelům ve věku do 40 let. Kromě práce v korporacích působil ve správních radách různých neziskových a charitativních organizací.

Když se Kent rozhodoval, zda přejít do Amare, bral ohled na fakt, že u nás našel tým zakládajících vedoucích pracovníků a lídrů Brand Partnerů věrný hodnotám, jež jsou důležité i pro něj samotného. Fenomenální produkty byly přidanou hodnotou stejně jako to, že naše společnost uvedla na trh novou přelomovou koncepci. Ale nejdůležitějším aspektem tohoto rozhodnutí je, že se stal součástí skupiny lidí, kteří mohou ve vztahu ke spoustě rodin po celém světě udělat něco skutečně mimořádného a zlepšit tak díky Amare své životy.