Julie Hunter

Vedoucí pracovník pro dodržování předpisů

Julie Hunterová má téměř třicetiletou praxi v různých právních týmech a týmech dohlížejících na dodržování předpisů. Pomáhala vládním subjektům i korporacím při vytváření globálních programů, které umožňují veřejnosti, zaměstnancům, zákazníkům a dodavatelům prosazovat osvědčené postupy při dodržování zákonů, předpisů, norem a etických principů. Vytvářela týmy pro dodržování předpisů, pomáhala při sepisování programu dodržování předpisů, který byl vládou označen za zlatý standard, a implementovala každý z programů dodržování předpisů s ohledem na to, komu jsou určeny, a na účinnost každého programu.

Julie dříve působila jako odborná asistentka na místní vysoké škole a své zkušenosti poskytla několika společnostem DSN100 zabývajícím se přímým prodejem a velkým značkám CPG. Pracovala na různých pozicích v právních odděleních a mimo jiné měla na starosti pomoc při zakládání globálních subjektů, globální programy pro dodržování předpisů, správu portfolia ochranných známek, přezkumy transakcí, právní záležitosti, řešení konfliktů a soudní spory. Julie má pracovní zkušenosti s editací, psaním, vzděláváním a prosazováním globálních firemních zásad, zákonů a dohod. Julie se ráda věnuje vzdělávání a rozvíjení vztahů. S velkým odevzdáním slouží lidem kolem sebe.

Je 34 let vdaná, má pět dospělých dětí a je babičkou sedmi malých vnoučat. Ráda poznává svět, rozvíjí vztahy a s rodinou si najde čas na pěší turistiku, kempování, projížďky na lodi a na čtyřkolce.