James Lee

Chief Information Officer

James Lee jako vizionářským ředitelem pro informační technologie podporujícím inovace, přičemž v této oblasti působí již 19. let formuje technologický průmysl a řídí inovace Jeho strategická vedoucí úloha ve společnosti Elements Connect dokládá jeho schopnost řídit technologický pokrok ve firemním prostředí. Ve společnosti Elements Connect zastával strategickou vedoucí funkci, čímž prokázal, že je schopen řídit technologický pokrok v prostředí korporátu.

James řídil významný vývoj také stál jako vedoucí oddělení umělé inteligence v čele významného vývoje ve společnosti JP Morgan Chase a proslavil se jako ředitel skvěle si vedl rovněž jako ředitel pro data ve společnosti GE Treasury. Jeho akademické kořeny jsou pevně zakořeněny v prestižních sálech Vysokoškolské vzdělání získal v posluchárnách prestižního Massachusettského technologického institutu (MIT), kde získal absolvoval bakalářský titulprogram v oboru počítačového inženýrství a ekonomie, a své vůdčí schopnosti zdokonalil na Whartonově univerzitě, kde obdržel magisterský titul v oboru management (MBA).Jako informační ředitel Jako Chief Information Officer společnosti Amare využívá James využívá svých znalostí a vůdčích schopností k řízení technologické a provizní strategie společnosti Amare a k řízenívedení rozvoje společnosti na všech trzích, na kterých působí.

James je přesvědčeným zastáncem přísných standardů, je certifikovaným auditorem informačních systémů a držitelem černého pásku ve strategii řízení Six Sigma, což jen podtrhuje umocňuje jeho závazek k dokonalosti spočívající v dosahování vynikajících výsledků. Mimo svět algoritmů a kódů je James oddaným otcem a žije v Edgewateru ve státě New Jersey. Aby vyvážil svůj život vyvážil svůj pracovní a osobní život, rád hraje golf, má vášeň pro videografii je vášnivým tvůrcem videí a miluje cestování.