Chase Willardson

VP, rozvoj globálních oblastí

Chase Willardson je viceprezidentem externího globálního rozvoje ve společnosti Amare Global, kde vede strategické iniciativy a má na starosti propagační akce, programy, školení, události, projevy uznávání a prodejní nástroje.

Chaseovo hluboké odhodlání pro podpořu růstu a co nejlepší provozní výsledky je zřejmé i díky jeho inovativním strategiím. Zaměřuje se na zvyšování efektivity a dosahu globálních prodejních týmů Amare a zavádění externích programů, propagačních akcí a nástrojů, které motivují a inspirují. Jeho přístup je v souladu se základními hodnotami Amare, kterými jsou láska, integrita, inovace, služba a pokora, a svými strategiemi progresivního myšlení inspiruje ostatní. Před svým působením ve společnosti Amare Chase prohloubil své odborné znalosti v oblasti prodeje a marketingu v odvětví spotřebního zboží. Poté strávil deset let v různých společnostech zabývajících se přímým prodejem, kde vytvořil iniciativy zaměřené na rozvoj oboru, které byly klíčové pro vygenerování stovek milionů dolarů v rámci přírůstkovém růstu.

Se svou ženou Shannon a třemi dětmi žije v Boise ve státě Idaho. Chase je vášnivý turista a cestovatel, má rád přírodu a spolu se svou rodinou vyhledává zážitky s ní spojené, aby si pak mohl uchovat krásné vzpomínky.