Asma Ishaq

Výkonná ředitelka

Díky více než 20leté praxi na této pozici a prokazatelným zkušenostem na globálních trzích přináší Asma Ishaqová do The Mental Wellness Company® jedinečné vůdčí schopnosti a vizi. Kariéra Asmy Ishaqové se vyznačuje pozoruhodnými úspěchy v oblasti surovin, vývoje produktů, řízení dodavatelského řetězce, vícekanálového marketingu a globálních operací. Svou profesní dráhu zahájila v oblasti financí a kapitálových investic, později se stala průkopnicí patentovaných technologií v sektoru zdraví, wellness a krásy, které ovládly trh doplňků stravy. V minulosti řídila globální operace společnosti zabývající se přímým prodejem, kde dosáhla nebývalého růstu tržeb a ziskovosti.

Její styl vedení je založen na principu služby lidem a empatie, což jí vyneslo uznání a ocenění od prestižních organizací, jako jsou NutraIngredients, SupplySide West, New Hope a Direct Selling Organization (DSA). Společností JP Morgan Chase byla také oceněna za řízení nejrychleji rostoucí společnosti vedené ženami. Asma získala bakalářský titul na Kalifornské univerzitě v Berkeley a magisterský titul v managementu (MBA) na Riceově univerzitě s dvojím zaměřením, na finance a marketing. Za své výjimečné přispění v oblasti podnikání obdržela na Riceově univerzitě cenu Alumni Industry Excellence Award.

Ve společnosti Amare bude Ishaq v čele strategického a provozního plánování, bude dohlížet na globální trhy a řídit inovace ve vývoji produktů a růstu značky. Její odborné znalosti v oblasti vícekanálového marketingu a řízení dodavatelského řetězce budou klíčové pro maximalizaci růstového potenciálu společnosti a zlepšování zákaznických zkušeností.