{{viewModel.Item.ShortDetail3}}

{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Set Seçeneği"}}

{{cat.Title}}

Fiyat: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Bir defaya mahsus satın alma
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}
Yakında Satışta!

Sevmek İçin Nedenlerin

  • Amare Global Sunset, Astaksantin içermektedir.*1
  • Sunset EPA ve DHA içermektedir.
    EPA ve DHA kalbin normal fonksiyonlarının korunmasına katkıda bulunur.
    DHA, normal beyin fonksiyonlarının korunmasına katkıda bulunur.
    D vitamini normal kas fonksiyonunun korunmasına ve kemiklerin korunmasına katkıda bulunur.
    D vitamini normal kan kalsiyum seviyelerine katkıda bulunur
  • Sunset E vitamini içermektedir.
    -E vitamini hücrelerin oksidatif stresten korunmasına katkıda bulunur.
  • Cildiniz için Sunset, normal cildin korunmasına katkıda bulunan A vitamini içerir.
    * Faydalı etki günde 250 mg DHA alındığında sağlanacaktır.
    ** Faydalı etkinin sağlanabilmesi için günde 250 mg EPA ve DHA alınmalıdır. Dengeli ve çeşitli beslenme sağlıklı yaşam için önemlidir. Aşırı tüketim laksatif etki yaratabilir.
    * Referans: [1] Ambati RR, Phang SM, Ravi S, Aswathanarayana RG. Astaxanthin: sources, extraction, stability, biological activities and its commercial applications - a review. Mar Drugs. 2014 Jan 7; 12 (1): 128-52

Neler Var

  • 4 Temel İçerik: D-AlfaTokoferol (Vitamin E), Omega-3(Somon), Beta-Karoten (Vitamin A), Astaksantin, Kolekalsiferol (Vitamin D) Sunset, Omega-3 kaynağı olarak (EPA ve DHA), A ve D vitaminleri, E vitamini içermektedir. Vücut için temel takviyelerden olan E vitamininin bir çok formu bulunmaktadır. Sunset, bu E vitamini formlarının en güçlüsünü içermektedir. Bu takviyeler, kalp ve beyin sağlığı gibi pek çok temel sağlık sistemine yardımcı olur.
  • 3 Vitamins: D-Alpha Tocopherol (Vitamin E), Beta-Carotene (Vitamin A), Cholecalciferol (Vitamin D) Omega-3 fatty acids/EPA &DHA

Nasıl Çalışır?

  • Omega-3 yağ asitleri, vücut tarafından üretilemeyen güçlü besinlerdir ve bu nedenle takviyeler yoluyla edinilmesi tavsiye edilmektedir. Amare Global, Sunset’te bulunan Omega-3’ü, Vahşi Alaska Somonu’nun da dahil olduğu vahşi balıklardan yani en doğal kaynaktan alır. Amare Global Sunset, E Vitamini, Omega-3 Yağ Asitleri (EPA ve DHA), A ve D3 Vitaminleri ve Astaksantin içermektedir. Amare Global Sunset, beslenme rutinimize katkı sağlayacak vitamin ve minerallerin bir kombinasyonudur. EPA ve DHA, kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. A ve D3 Vitaminleri, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunda rol oynar. DHA normal beyin fonksiyonlarının korunmasına yardımcı olur. *Faydalı etkinin sağlanabilmesi için günde 250 mg EPA ve DHA alınmalıdır. Dengeli ve çeşitli beslenme sağlıklı yaşam için önemlidir. Aşırı tüketim laksatif etki yaratabilir. Faydalı etki günde 250 mg DHA alındığında sağlanacaktır.
  • Amare Global Sunset, Astaksantin içermektedir.
  • Ayrıca Sunset, A Vitamini beta karotenleri ve D3 Vitamini karışımı içerir. Bu vitaminler, normal bağışıklık fonksiyonuna katkıda bulunur.
    - DHA normal görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur.
    - A vitamini normal demir metabolizmasına katkıda bulunur.
    - A vitamini, normal mukoza zarlarının korunmasına katkıda bulunur.
    - A vitamininin hücre özelleşmesinde görevi vardır.
    - D vitamini, normalkan kalsiyum düzeyine katkıda bulunur.
    - D vitaminin hücre bölünmesinde görevi vardır.
    - D vitamini normal kan kalsiyum seviyelerine katkıda bulunur.
    - D vitamini normal kemiklerin ve kas fonksiyonunun korunmasına katkıda bulunur.
    - D vitamini normal dişlerin korunmasına katkıda bulunur.
    - E vitamini hücrelerin oksidatif stresten korunmasına katkıda bulunur.

Glütensiz

Ürün Kullanımı ve Bileşenleri

Amare Global Sunset

Kullanım Bilgisi: Günde 3 kapsül olmak üzere akşam yemeklerinden 1 veya 2 saat sonra ve tercihen uyumadan 1 saat önce alınması tavsiye edilir. 11 Yaş ve üzeri yetişkinler için günlük 3 adet önerilmektedir. 4-10 yaş arasındaki çocuklar için günde 2 adet kullanılabilir. 90 Adet Jel Kapsül (1 Aylık kullanım içindir.)

SORUMLULUK REDDİ: Söz konusu bilgiler, Amare Global ürünlerindeki bazı içerikler için yapılan bilimsel araştırmalara dayanmaktadır. Bu çalışmalarda doğrudan Amare Global ürünleri incelenmemiş olup bu çalışma sonuçları ile Amare Global ürünleri arasında doğrudan bağ kurulamaz. Amare Global ürünleri herhangi bir hastalığı veya durumu teşhis etme, tedavi etme, iyileştirme, önleme veya hafifletme amacını taşımaz ve yapmaz. Çocuklar, hamile veya bakım gören kişiler ile ürün içeriğinde bulunan bileşenlere hassasiyeti bulunan kişiler bu ürünü kullanmamalıdır. Eğer ilaç kullanıyorsanız veya tıbbi bir durumunuz varsa kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Amare Global ürünleri, 11 yaş ve üstü yetişkinler içindir.

Referans: 20 Nisan 2023 PERŞEMBE tarihli, 32169 sayılı YENİ yönetmelik Türkiye İlaç ve Tıbbî Cihaz Kurumundan: GIDA VE TAKVİYE EDİCİ GIDALARDA SAĞLIK BEYANI KULLANIMI HAKKINDA YÖNETMELİK

* Amare Global ürünleri herhangi bir hastalığı veya durumu teşhis etme, tedavi etme, iyileştirme, önleme veya hafifletme amacını taşımaz ve yapmaz.