{{viewModel.Item.ShortDetail3}}

{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Set Seçeneği"}}

{{cat.Title}}

Fiyat: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Bir defaya mahsus satın alma
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}
Yakında Satışta!

Sevmek İçin Nedenlerin

  • Sunrise, kırmızı-mor meyveler içermektedir.
  • Sunrise, B6 vitamini, B12 vitamini ve C vitamini karışımı içermektedir.-B6 vitamini, B12 vitamini ve C vitamini karışımı bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.
  • Sunrise, Tiamin (B1 vitamini) ve B12 vitamini içermektedir.-Tiamin (B1 vitamini) kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. B12 vitamininin hücre bölünmesinde görevi vardır.
  • Sunrise, C vitamini, Niyasin, Tiyamin, Riboflavin, Biotin, B5 vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini karışımı içermektedir.– C vitamini, Niyasin, Tiyamin, Riboflavin, Biotin, B5 vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini karışımı normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.
  • Sunrise, C vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini karışımı içermektedir.– C vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini karışımı bağışıklık sisteminin normal fonksiyonununa yardımcı olur.
  • Sunrise, B2 vitamini, Niyasin, Riboflavin karışımı içermektedir.– B2 vitamini, Niyasin, Riboflavin karışımı normal cildin korunmasına katkıda bulunur.
  • Sunrise C vitamini içermektedir.-C Vitamini, yoğun fiziksel egzersiz sırasında ve sonrasında bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunun korunmasına, kan damarlarının normal fonksiyonu için gerekli olan normal kolajen oluşumuna, kemiklerin ve kıkırdakların fonksiyonu için gerekli olan normal kolajen oluşumuna katkıda bulunur.
  • Sunrise, Niyasin, Riboflavin, B5 vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini, C vitamini, Folat karışımı içermektedir.– Niyasin, Riboflavin, B5 vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini, C vitamini, Folat karışımı, yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.

Neler Var

  • 22 Temel İçerik: Ahududu, Acai Berry, Üzüm Tohumu Özü, Kırmızı Muskadin Üzüm, Ispanak, Amla, Nar, Panaxginseng,Yabanmersini, Havuç, Brokoli, Kızılcık, Üzüm Çekirdeği Özü, Stevia,Mangosteen, Kireç, Kale, Aloe Vera, Aronia, Armut Meyvesi, Beyaz Üzüm, Haskap Berry
  • 10 Vitamin: B1 Vitamini (Tiamin), B2 Vitamini (Riboflavin), B3 Vitamini (Niasin), B5 Vitamini (Pantotenik Asit), B6 Vitamini, B7 Vitamin B7(Biotin), B8 Vitamini, B9 Vitamini (Folat), B12 Vitamini, C Vitamini

Nasıl Çalışır?

  • Sunrise, her biri vitamin ve mineral açısından zengin, Haskap ve Vahşi Alaska Yaban Mersini’nin de dahil olduğu 22 süper gıdanın besleyici gücünü bir araya getirir. Sonuç ise dengeli yaşamı desteklemek için günlük tüketime uygun, suda çözülen 10 temel vitaminin bir arada olduğu lezzetli bir karışım.
  • Vahşi Alaska Yaban Mersini, doğadaki en güçlü antioksidan kaynaklarından biridir. Antosanin adlı antioksidan sınıfı seviyesi yüksektir. Bu antioksidanlar, zengin, mavi vahşi yaban mersin lerinde olduğu gibi renkli ve koruyucu pigmentleriyle bilinirler. Vahşi yaban mersinlerinde, yetiştirilmiş yaban mersinlerine göre beş kat fazla antioksidan bulunur. Zorlu iklimlerde, vahşi doğada, vücuttaki oksidatif zararı azaltmak için antioksidanlarının miktarı ve etkisi artmış olarak yetişirler.
  • Haskap ilk olarak Sibirya’nın doğu bölgelerinde ortaya çıkmıştır. Daha sonrasında ise çok çeşitli coğrafyalarda yetiştirilmiştir. Haskap mükemmel bir aromaya sahiptir. Aşırı sıcaklara karşı hassas olmakla birlikte soğuklara karşı dayanıklıdır. Oldukça yüksek oranda C vitamini ve antioksidan içeren Haskap’ın tadı kendine has ve emsalsizdir.

Vegan

Laktozsuz

Glütensiz

Ürün Kullanımı ve Bileşenleri

Amare Global Sunrise

Kullanım Bilgisi: Kullanım Bilgisi: Sabahları 1 saşe Sunrise’ı Nitro’dan sonra alın. Sunset ile kullanıldığında en iyi sonucu verir.11 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 1 Aylık Kutu: 30 saşe x 30 m

SORUMLULUK REDDİ: Söz konusu bilgiler, Amare Global ürünlerindeki bazı içerikler için yapılan bilimsel araştırmalara dayanmaktadır. Bu çalışmalarda doğrudan Amare Global ürünleri incelenmemiş olup bu çalışma sonuçları ile Amare Global ürünleri arasında doğrudan bağ kurulamaz. Amare Global ürünleri herhangi bir hastalığı veya durumu teşhis etme, tedavi etme, iyileştirme, önleme veya hafifletme amacını taşımaz ve yapmaz. Çocuklar, hamile veya bakım gören kişiler ile ürün içeriğinde bulunan bileşenlere hassasiyeti bulunan kişiler bu ürünü kullanmamalıdır. Eğer ilaç kullanıyorsanız veya tıbbi bir durumunuz varsa kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Amare Global ürünleri, 11 yaş ve üstü yetişkinler içindir.

Referans: 20 Nisan 2023 PERŞEMBE tarihli, 32169 sayılı YENİ yönetmelik Türkiye İlaç ve Tıbbî Cihaz Kurumundan: GIDA VE TAKVİYE EDİCİ GIDALARDA SAĞLIK BEYANI KULLANIMI HAKKINDA YÖNETMELİK

* Amare Global ürünleri herhangi bir hastalığı veya durumu teşhis etme, tedavi etme, iyileştirme, önleme veya hafifletme amacını taşımaz ve yapmaz.