Oliver Dibblee

Chief Growth Officer

Oliver Dibblee brengt meer dan 12 jaar ervaring in goederen voor consumentenproducten mee naar Amare. Voordat Oliver bij Amare Global kwam, was hij de afgelopen drie jaar als Senior Director of Business Development verantwoordelijk voor $900 miljoen omzet in de business unit Noord-Amerika.

Oliver is opgeleid aan de Universiteit van Utah met een B.S. in economie en Cum Laude in zijn klas. Hij heeft gewerkt voor enkele van de grootste CPG-bedrijven en was verantwoordelijk voor strategische verkoopplanning, P&L-beheer, GTM-sourcing en -uitvoering, operationele efficiëntie en het behalen van agressieve verkoopdoelstellingen met functies als District Sales Leader, Key Account Manager, Zone Business Manager, Territory Manager en General Manager.

Oliver woont in Salt Lake City, Utah met zijn vrouw Lisa en hun drie kinderen - Jack (9), Liam (7) en Lily (4). Oliver is een sport- en fitnessfanaat en hoopt ooit alle vier de Grand Slams in het tennis mee te maken.

Oliver leidt en creëert de strategie van de hele verkoopafdeling en is eigenaar van de AOP-omzetdoelen voor de verkoop. Hij creëert diepgaande verkoopanalysetrainingen, -rapporten en -strategieën die een aanvulling vormen op andere belangrijke afdelingsdoelen en -initiatieven.