Kent Wood

Chief Operating Officer & Chief Financial Officer

Kent heeft 30 jaar van zijn carrière besteed aan het auditen, adviseren en leiden van enkele van de grootste en meest succesvolle netwerkmarketingbedrijven. Zijn functies en titels door de jaren heen waren onder andere Chief Financial Officer, Chief Operating Officer, President, Chief Executive Officer en voorzitter. In 2019 trad hij in dienst bij Amare als Chief Financial Officer.

Voordat hij bij Amare kwam, heeft hij vier verschillende directe verkoopbedrijven opgericht, erin geïnvesteerd en zitting gehad in de raad van bestuur, met verschillende productlijnen en een totale omzet van meer dan $3 miljard. Deze bedrijven hebben meer dan honderd miljoen dollar verdiend in de industrie en talloze gezinnen over de hele wereld hebben geprofiteerd van de extra inkomstenstroom als onafhankelijke distributeurs bij deze bedrijven. Kent werd erkend als een van Utah Business Magazine's "Forty Under 40", een jaarlijkse erkenning van Utah's meest succesvolle en belangrijke zakenmannen onder de 40 jaar. Naast zijn functies in het bedrijfsleven is hij bestuurslid geweest van verschillende non-profitorganisaties en liefdadigheidsinstellingen.

Kent nam de beslissing om zich bij Amare aan te sluiten op basis van het vinden van een team van leidinggevenden en Brand Partner Leaders die trouw zijn aan de waarden die ook voor hem belangrijk zijn. Fenomenale producten waren een pluspunt, net als het feit dat we een categorie creëerden, maar uiteindelijk ging het er bij deze stap om dat we ons aansloten bij een groep mensen die iets ongelooflijk bijzonders kunnen doen met het aantal gezinnen over de hele wereld van wie het leven beter zal worden dankzij Amare.