Julie Hunter

Chief Compliance Officer

Julie Hunter heeft bijna drie decennia ervaring in het werken met verschillende juridische en compliance teams. Ze heeft overheidsinstellingen en bedrijven geholpen bij het ontwikkelen van wereldwijde programma's die het publiek, werknemers, klanten en leveranciers in staat stellen te pleiten voor de beste praktijken om de wetten, voorschriften, normen en ethiek na te leven. Ze ontwikkelde compliance teams, hielp bij het schrijven van een compliance programma dat door de overheid als gouden standaard werd bestempeld en implementeerde elk compliance programma rekening houdend met het publiek en de effectiviteit van elk programma.

Julie werkte eerder als adjunct-faculteit aan een plaatselijke hogeschool en heeft haar expertise ingezet bij meerdere DSN100 direct-selling bedrijven en grote CPG-merken. Julie heeft juridische afdelingen gediend en ondersteund in verschillende hoedanigheden, waaronder het helpen bij het opzetten van wereldwijde entiteiten, wereldwijde complianceprogramma's, handelsmerkportfoliobeheer, transactiebeoordelingen, juridische bedrijfsprocessen, conflictoplossing en rechtszaken. Julie's werkervaring omvat het redigeren, schrijven, opleiden en handhaven van wereldwijd bedrijfsbeleid, wetten en overeenkomsten. Julie houdt van onderwijs en het ontwikkelen van relaties. Ze is gepassioneerd over het dienen van de mensen om haar heen.

Julie is 34 jaar getrouwd en is moeder van vijf volwassen kinderen en oma van zeven kleinkinderen. Ze houdt ervan de wereld te verkennen, relaties op te bouwen en tijd te vinden om te wandelen, kamperen, varen en te fietsen met haar gezin.