James Lee

Chief Information Officer

Als visionair Chief Information Officer geeft James Lee al 19 jaar vorm aan de technologische industrie en stimuleert hij innovatie. Zijn rol als strategisch leider bij Elements Connect toont zijn vermogen om technologische vooruitgang in het bedrijfslandschap te sturen.

James heeft belangrijke ontwikkelingen aangestuurd als hoofd AI bij JP Morgan Chase en heeft naam gemaakt als Chief Data Officer bij GE Treasury. Zijn academische wortels liggen in de prestigieuze Massachusetts Institute of Technology, waar hij een B.S. in Computer Engineering & Economics behaalde, en hij verfijnde zijn leiderschapskwaliteiten met een MBA van Wharton. Als Chief Information Officer van Amare gebruikt James zijn kennis en leiderschap om leiding te geven aan de technologie- en commissiestrategie van Amare en om de ontwikkeling van het bedrijf te sturen in alle markten waarin het actief is.

James is een fervent voorstander van strenge normen en is een gecertificeerde Auditor voor informatiesystemen met een Six Sigma Black Belt, wat zijn toewijding aan uitmuntendheid onderstreept. Buiten de wereld van algoritmen en code is James een toegewijde vader en woont hij in Edgewater, New Jersey. Om het leven in balans te houden speelt hij graag golf, heeft hij een passie voor videografie en houdt hij van reizen.