Chase Willardson

VP, Wereldwijde veldontwikkeling

Chase Willardson is Vice President van Global Field Development bij Amare Global. Hij geeft leiding aan strategische initiatieven op het gebied van promoties, programma's, training, evenementen, erkenning en verkooptools.

De grote betrokkenheid van Chase bij het stimuleren van groei en operationele uitmuntendheid blijkt duidelijk uit zijn innovatieve strategieën. Hij richt zich op het verbeteren van de effectiviteit en het bereik van Amare's wereldwijde verkoopteams, door veldprogramma's, promoties en hulpmiddelen te implementeren die motiveren en inspireren. Zijn aanpak zorgt voor afstemming op Amares kernwaarden liefde, integriteit, innovatie, dienstbaarheid en nederigheid en inspireert anderen met zijn vooruitstrevende strategieën. Voor zijn aanstelling bij Amare ontwikkelde Chase zijn expertise in verkoop en marketing binnen de CPG-sector. Daarna werkte hij een decennium lang bij verschillende directe verkoopbedrijven, waar hij veldontwikkelingsinitiatieven ontwikkelde die cruciaal waren voor het genereren van honderden miljoenen dollars aan incrementele groei.

Hij woont in Boise, Idaho, met zijn vrouw Shannon en hun drie kinderen. Als fervent wandelaar en reiziger koestert Chase het creëren van mooie herinneringen met zijn gezin, voortdurend geïnspireerd door de landschappen en ervaringen om hen heen.