Asma Ishaq

Chief Executive Officer

Met meer dan 20 jaar ervaring als leidinggevende en een bewezen staat van dienst met succes op wereldwijde markten, brengt Asma Ishaq ongeëvenaard leiderschap en visie naar The Mental Wellness Company®. Asma's carrière wordt gekenmerkt door haar opmerkelijke prestaties op het gebied van grondstoffen, productontwikkeling, supply chain management, omnichannel marketing en global business. Ze begon haar carrière in financiën en investeringen en pionierde later met gepatenteerde gezondheids-, wellness- en schoonheidstechnologieën die de markt voor voedingssupplementen domineren. Ze heeft onder andere leiding gegeven aan de wereldwijde activiteiten van een directe verkooponderneming, waarbij ze een ongekende omzetgroei en winstgevendheid heeft bereikt.

Haar leiderschapsstijl is gebaseerd op de principes van service en hart, wat haar erkenning en prijzen heeft opgeleverd van prestigieuze organisaties zoals NutraIngredients, SupplySide West, New Hope en de Direct Selling Association (DSA). Ze is ook onderscheiden door JP Morgan Chase voor het leiden van het snelst groeiende bedrijf in vrouwenbezit. Asma heeft een BA-graad van de University of California, Berkeley, en een MBA-graad met concentraties in financiën en marketing van Rice University. Haar opmerkelijke bijdrage aan ondernemerschap werd erkend met de Alumni Industry Excellence Award van Rice University.

Bij Amare zal Asma Ishaq de strategische en operationele planning leiden, toezicht houden op wereldwijde markten en innovatie stimuleren in productontwikkeling en merkgroei. Haar expertise in omnichannel marketing en supply chain management zal een belangrijke rol spelen bij het maximaliseren van het groeipotentieel van het bedrijf en het verbeteren van de klantervaring.